Zborno mesto se nahaja ob gostinskem objektu-Baru v Kajak centru Solkan na naslovu, Pot na Breg 11, 5250 SOLKAN.
Parkiranje je zagotovljeno na makadamskem parkirišču Kajak centra Solkan na naslovu Pot na Breg 11, 5250 SOLKAN.
V pustolovski park vas peljemo z gumenjakom - raftom na mirnem delu reke Soče. V primeru previsokega vodostaja reke vas usmerimo na pot, ki pelje v park.
Potreben čas za opraviti z ovirami v parku je 1,5 - 2 uri. V primeru želje po nadaljevanju je potrebno doplačilo 5 € za vsako nadaljnjo uro pustolovščine.
Avantura se dogaja na prostem in poteka v različnih vremenskih razmerah. V primeru slabega vremena morajo udeleženci ustrezno prilagoditi svojo obutev in oblačila. V primeru hujših vremenskih pojavov (nevihte, orkanski veter, požar) odpade oz. se prestavi.
Udeležbo odsvetujemo nosečnicam, srčnim bolnikom, osebam s poškodbami hrbta, ramenskega obroča oz. okončin. Alergiki in sladkorni bolniki morajo imeti s seboj predpisana zdravila. Vsem, ki niso prepričani glede njihovega zdravstvenega stanja, priporočamo, da se pred obiskom posvetujejo z zdravnikom. Udeležba ni dovoljena osebam pod vplivom drog ali alkohola.
Pustolovski park je razdeljen na otroški in odrasli del. V otroškem delu je priporočena starost 5 let, v odraslem delu je priporočena starost vsaj 9 let ob tem, da je obvezno aktivno spremljanje odrase osebe za mladostnike do 15 let starosti. Za izvedbo Zip line spusta je omejitev minimalno 9 let in teža 25 kg.
Največja dovoljena teža je 125 kg.
Za obisk Soča fun parka ni potrebnega nobenega predhodnega znanja. Potrebna je le osnovna psihofizična kondicija, saj aktivnost zahteva tudi nekaj fizičnega napora pri premagovanju ovir.
Udeleženec potrebuje primerno obutev in vremenu primerno športna oblačila. Pred usposabljanjem za varno pustolovščino vsak udeleženec prejme pas s kompletom varovalnih popkovin in vponk ter škripec za izvedbo zip line spustov. Varovalna oprema udeležencev je od priznanega proizvajalca PETZL in testirana po evropskih standardih.
Lahko vendar mora biti leta varno pripeta na telo ali opremo saj obstaja nevarnost, da vam pade in se poškoduje. Vrednejši predmeti morajo biti varno shranjeni v zaprtih žepih. Organizator ne prevzema odgovornosti za nastalo škodo!
Če vremenski pogoji dovoljujejo je obisk parka mogoč katerikoli dan v letu. V zimskih mesecih JE potrebno minimalno število vsaj 6 oseb, da vas sprejmemo. Preverite pod gumbom "Rezerviraj" proste termine na izbrane datume oz nas tudi pokličete ali pošljete mail s povpraševanjem.
Da! Vedno priporočamo predhodno rezervacijo. V park lahko istočasno sprejmemo le določeno število obiskovalcev, lahko se zgodi, da na željeni dan ali uro ne bo več prostih mest. Posebno v poletnih mesecih je zanimanje veliko, zato še posebej priporočamo pravočasno rezervacijo. Tudi v kolikor boste rezervirali šele zadnji hip, je možno, da bomo še imeli prosto mesto, a vam tega ne moremo garantirati.
Domači ljubljenci v parku niso prepovedani pod pogojem, da so na povodcu in ne ogrožajo ostalih obiskovalcev. Pse nižje rasti, ki jih uporabniki ves čas držijo na rokah peljemo v park z raftom, večjih z raftom ne vozimo, morajo v park po daljši poti peš!