Adrenalniski park Soča Fun Park je  namenjen vsem željnim avanture in zabave. Pridruži se nam na nepozabni dogodivščini med krošnjami dreves ob smagardni reki Soči.

Le nekaj kilometrov iz mestnega jedra Nove Gorice se v objemu dreves vije smaragdna reka Soča. Ob njej se med krošnjami skriva razgiban pustolovski park imenovan Soča Fun Park. Namenjen je vsem željnim avanture in adrenalinske zabave. Nepozabno športno dogodivščino lahko izkusijo tako mlajši kot starejši pustolovci. Pustolovska avantura se prične s prečkanjem reke Soče preko kolesarskega mostu, nadaljujete pa po oranžnem, rumenem, zelenem, modrem in rdečem poligonu pustolovskega parka. Na koncu se kot pravi Indiana Jones spustiš po dveh 300 m jeklenicah -  Zip line z enega na drugi breg reke Soče, na višini 40 m. Tako imenovani »spust poguma« ti bo zagotovo pognal kri po žilah.

Lokacija

Varnost in pogoji uporabe

Pustolovski park je zgrajen skladno z ustreznimi standardi SIST EN 15567-1 in 15567-2 in kot tak zagotavlja 100% varnost vseh obiskovalcev.

Strokovno usposobljeno in prijazno osebje skrbi, da se boste pri nas zabavali in obenem počutili varne.

Obiskovalci do 15 let morajo biti v spremstvu odrasle osebe, pri čemer ena odrasla oseba lahko spremlja največ tri mladostnike.

Priporočljiva je športna obleka in obutev. Predhodno znanje in spretnosti niso potrebne.