od 12 €

Športni dnevi

V Soča Fun Parku vam ponujamo možnost organizacije športnega dne ter tako mladostnikom ponudimo malce drugačen način rekreacije, druženja in zabave.

Avanturo v pustolovskem parku z usposobljenimi inštruktorji in certificirano opremo
Dodatne športne igre (družabne igre, slack line, streljanje s fračo,..)
Rezerviraj

OSNOVNA PONUDBA

Picture of Športni dan
Dodatne informacije

Športni dan

V primeru večjega števila uporabnikov (nad 30 oseb) sledi razdelitev v manjše skupine (dve ali tri, odvisno od števila) ter delo po skupinah. Posamezna aktivnost se izvaja cca 1 uro 30 min, sledi menjava.

Izvedba družbeno zabavnih iger (štafetne igre) na travniku pod Kajak Centrom Solkan.

Izvedba tekme v streljanju s fračami ali spretnosti na slack line poligonu. Opcija z doplačilom veslanje z raftom ali kajakom po mirni vodi z ogledom obeh solkanskih mostov, bregov reke Soče ter rastlinja in življenja v reki in ob reki Soči

Aktivnosti v pustolovskem parku pod okriljem inštruktorjev, kjer se preizkusimo v pustolovščini med drevesnimi krošnjami. Ovire v pustolovskem parku bomo premagovali na višini od 2 do 10 m nad tlemi. Za konec preizkusimo še »spust poguma«. Na 40 m višine se po 300 m dolgi jeklenici ponovno vrnemo na levi breg.

POSEBNA PONUDBA

Picture of Organizacija pohoda Po poteh Soške fronte
8€ / oseba

Organizacija pohoda Po poteh Soške fronte

Cilj poti je Sabotin (italijansko: Monte Sabotino) 609 metrov visok hrib nad Novo Gorico oziroma Solkanom. Ob njegovem vznožju stoji sloviti Solkanski most čez reko Sočo. Predvsem pa je Sabotin poznan po meddržavni cesti v Goriška Brda, ki je po pobočju Sabotina speljana tudi po italijanskem ozemlju. Ob začetku soške fronte je bil najprej v rokah avstroogrskih braniteljev, avgusta leta 1916 pa je z zavzetjem Gorice padel v italijanske roke. Iz tega obdobja je ogromno ostalin in zgodb, ki jih bomo spoznali na poti.

Izvedba športnega dne vključuje


  Zbor na obračališču avtobusa v Solkanu ob mostu za Goriška Brda, kratka predstavitev programa


  Voden pohod do cerkvice sv. Valentina in nato po grebenu na Sabotin


  Prihod na Sabotin , voden ogled mini muzeja , kavern ter seznanitev z zgodovino I. svetovne vojne na tem območju


  Povratek na izhodišče obračališče avtobusa v Solkanu


  Čas potreben za izvedbo cca 5 ur


Picture of Zaključek šole
od 12 € / oseba

Zaključek šole

Ob zaključku šolskega leta vam ponujamo možnost, da otroci in starši skupaj preživite malce drugačen način druženja, zabave in rekreacije.