od 40 €

Rojstnodnevna zabava odrasli

Zakaj ne bi praznovanje rojstnega dne organizirali nekoliko drugače, »bolj utrgano«. Vključite svoje goste v aktivno soustvarjanje dogodka, pri premagovanju ovir ali pa jih celo naučite kaj novega, npr. premagovanje strahu na Zip line spustu po jeklenici čez reko Sočo.

3 urno avanturo v Soča Fun parku
Animacijo in varstvo v parku z usposobljenimi inštruktorji
Osvežilni napitek
Rojstnodnevna torta
Spominske slike z rojstnodnevnimi utrinki iz parka
Rezerviraj

ROJSTNODNEVNA ZABAVA KOT JE ŠE NI BILO
Ob dogovorjeni uri se dobimo v Solkanu, na dvorišču Kajak centra Solkan. Tu te pričakajo izkušeni in usposobljeni inštruktorji pustolovskega parka, ki te pospremijo na desni breg reke Soče v Soča Fun Park. Po pijači dobrodošlice ti inštruktorji predstavijo program in usposobijo za varno avanturo, ki sledi.

PRIČNI S PUSTOLOVŠČINO
Potem, ko si dobil opremo in navodila se pod okriljem inštruktorjev preizkusiš v dvourni pustolovščini med drevesnimi krošnjami. Ovire v pustolovskem parku boš premagoval na višini od 2 do 11 m nad tlemi. Za konec preizkusiš še »spust poguma«. Po dveh zip line jeklenicah skupne dolžine 550 m se na višini 40 m spustiš z ene na drugo stran reke Soče.

ZABAVE ŠE NI KONEC
Rojstnodnevna zabava ne more miniti brez okusne torte in zdravice. Za vse to poskrbijo naši prijazni inštruktorji. Še kaj drugega ti lahko organiziramo le zaupaj nam tvoje želje, mi pa se bomo potrudili, da jih izpolnimo.