od 55 €

Popoln dan

Team building program poteka v naravi Solkanskega športnega parka in zagotavlja nova znanja ter zadovoljstvo vsakega udeleženca. Aktivnosti nam nudijo možnost treninga za efektivno reševanje problemov na zabaven in duhovit način. Vaje, ki jih boš izvajal , so kombinacija psihičnih in fizičnih izzivov. Skupaj se bomo veselili in spodbujali pri uspešnem reševanju problemov. Brez izjeme!

Welcome drink
Avanturo v Soča Fun parku
Kosilo catering oz. piknik
Družabne igre
Povpraševanje

NEPOZABNI TEAM BUILDING OB REKI SOČI
Na programu se boš srečal z izzivom premagovanja strahu pred višino, sodelovanju in pomoči pri reševanju zastavljenih nalog. Ob veliki meri zabave, medsebojnega vzpodbujanja in smeha pa bo poskrbljeno tudi za lačne in žejne želodce.

PUSTOLOVSKA ZABAVA SE PRIČNE ŽE V SOČA FUN PARKU
Na desnem bregu reke vstopiš v Soča Fun Park in se pod budnim očesom inštruktorjev preizkusiš v dvourni team building pustolovščini med drevesnimi krošnjami. Ovire v pustolovskem parku boš premagovali na višini od 2 do 10 m nad tlemi. Za konec boš preizkusil še nepozabni »spust poguma«. Na 40 m višine se boš po 300 m zip line jeklenici ponovno vrnil na levi breg.

Sledi kosilo, ki ti ga pripravijo izkušeni lokalni kuharji.

PO KOSILU VSI NA DRUŽABNO ZABAVNE IGRE
Po kosilu se zberete na bližnjem travniku, kjer na vas že čakajo pripravljene Družabne igre, s katerimi se boste spopadli in zabavali v naslednjih dveh urah. Naloge, ki jih boste opravljali ne zahtevajo predhodnega znanja pač pa so kombinacija psihičnih in fizičnih izzivov. Naloge kot so tek v vrečah, prenašanje bremen, hoja s hoduljami, prelivanje vode, tek s smučmi po travi, svinčnik v steklenico, človeška samokolnica,… vam bodo pognale kri po žilah in vas pošteno nasmejale. Nudijo ti možnost treninga za efektivno reševanje problemov na zabaven in duhovit način. Skupaj se boste veselili in spodbujali pri uspešnem reševanju problemov. Po zaključku iger sledi razglasitev rezultatov in zmagovalca.

ALI SE TEAM BUILDING TUKAJ ZAKLJUČI?
To je odvisno od vas. Vaše druženje lahko nadaljujete v bližnjem baru ob zabavi z DJ-jem ali živo glasbo, ki jo prilagodimo vašim željam. Poskrbimo ti tudi za varen prevoz ali prenočevanje v enem od bližnjih hotelov.