od 198 €

Dvodnevna družinska pustolovščina

Reka Soča, slikovita narava, bogata kulturna dediščina, hribi in doline nudijo široko paleto možnosti za vse, ki so v času zasluženih počitnic radi kreativni.

Avantura v Soča Fun parku
Možnost izposoje koles
Ogled zgodovinskih zanimivosti obmejnega prostora
Rafting
Spanje
Povpraševanje

Prvi dan: SOLKAN - NOVA GORICA - GORIZIA
Pustolovščina v adrenalinskem parku Soča fun park z dvema 300 m spustoma po jeklenici z enega na drugi breg reke Soče, 40 m nad reko. Kosilo v parku ali bližnji restavraciji.
Po kosilu sledi kolesarski ogled znamenitosti, ki jih ponuja okolica Nove Gorice (Solkan, Solkanski most, Kromberški grad in muzej, grobnica Burbonov na Kostanjevici, Goriški grad). Večerja in spanje v Hotelu Sabotin.

Drugi dan: SOLKAN - MOST NA SOČI - SOLKAN
Doživljajsko potovanje z vlakom do Mosta na Soči ter spust z raftom od slapa Boke do Trnovega ob Soči. V jutranjih urah odhod z vlakom z železniške postaje iz Solkana mimo hribovite pokrajine polne lepih razgledov ter prihod na Most na Soči. Organizirani prevoz vas odpelje na rafting na odseku Boka – Trnovo. Na startu se preoblečete v neoprenske obleke in vse, kar sodi k obvezni opremi. Vodniki razložijo potek raftinga in demonstrirajo osnovne zaveslaje. Sledi »safety breifing«. Med raftingom izvajate zabavne igre kot so gusarji, bobri, tobogan ter kviz. Na cilju (Trnovo ob Soči) vas pričaka organizator s suhimi oblačili ter kuhar, ki bo pomagal vašim lačnim želodčkom. V popoldanski urah odhod iz Trnovega ponovno na Most na Soči na vlak za povratek v Solkan.